Groot assortiment aan leibomen in Limburg

Groot assortiment aan leibomen in Limburg

 

Plantencentrum Van Den Beuken voor de mooiste leibomen

Als u op zoek bent naar leibomen heeft u bij Plantencentrum Van Den Beuken in Limburg een ruime keuze. De wintergroene soort is een van de populaire bomen waar u het hele jaar door blijft genieten van het groene blad. Naast de wintergroene exemplaren hebben wij in het assortiment eveneens bladverliezende leibomen beschikbaar. Ons plantencentrum richt zich met het gevarieerde aanbod zowel op particulieren als bedrijven. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor accessoires. 

 

Keuze uit verschillende soorten 

Een leiboom is als het ware een verzamelnaam voor verschillende soorten bomen met een specifiek kenmerk. Het gaat hier namelijk om een boomsoort waar de takken in een bepaalde richting groeien. Dit wordt gerealiseerd door jaarlijks de boom terug te snoeien. De prunus is een bekend voorbeeld net als de wintergroene eik. Als het gaat om een bladverliezen boom is de leibeuk een voorbeeld. Het is uiteraard mogelijk om uw tuin of terrein met verschillende soorten bomen in te richten. In dat geval kunt u bijvoorbeeld ook rekening houden met de samenstelling van de kleuren. Er zijn uiteenlopende kleurtinten beschikbaar als het om deze bomen gaat. Zo kunt u eveneens met de hoogte en breedte rekening houden. Uiteraard kunt u in ons plantencentrum op deskundig advies rekenen bij het maken van een keuze. 

 

Cash and Carry concept met bomen op voorraad 

U profiteert in Limburg bij Plantencentrum Van Den Beuken van meerdere voordelen. Zo hanteren wij het unieke Cash & Carry concept. Dat betekent dat u bij ons langs kunt komen en een keuze kunt maken uit het aanbod met leibomen om deze vervolgens meteen mee te nemen. Onze kracht is de eigen kweek en samenwerking met kwekers in Nederland en in het buitenland. Hierdoor hebben wij het grootste assortiment op een terrein van 20.000 vierkante meter. Bovendien hanteren wij voor consument en bedrijf de scherpste prijzen. U kunt ons plantencentrum bezoeken van maandag tot en met zaterdag.