Algemeen telefoonnummer: 06 82256538 | Vragen leibomen en grote partijen inkoop en verkoop telefoonnummer: 06 30587998 (Armand)| Internet bestellingen en hoveniers telefoonnummer: 06 11017370 (Evelyn)

Beukenhaag of haagbeuk kopen nabij Deurne?

Wilt u een beukenhaag of een haagbeuk kopen om een mooie afscheiding om uw tuin te creëren? Dan bent u bij Plantencentrum Van Den Beuken in Meterik, nabij Deurne, op de juiste plaats! Wij kweken onze eigen planten en hebben een grote voorraad hagen van de beste kwaliteit!

 

Beukenhaag of haagbeuk kopen?

Een haag om de tuin kan de tuin afscheiden van de tuin van de buren of van openbaar terrein. Een beukenhaag en een haagbeuk zijn beiden erg geschikt als afscheiding van uw tuin. De beukenhaag behoudt zijn verdorde bladeren in de winter. De bladeren van een haagbeuk vallen volledig uit. Hierdoor biedt een beukenhaag wat meer kleur in de tuin in de winter.

 

Plantencentrum Van Den Beuken kweekt al sinds 1972 eigen planten, fruit- en sierbomen, kruiden en grassen. Hierdoor kunnen wij planten en bomen goedkoop aan u aanbieden en garant staan voor de beste kwaliteit. Op onze website vindt u een overzicht van ons aanbod. Wilt u precies weten wat wij kunnen bieden, kom dan langs in onze kwekerij.

 

Contact met Plantencentrum Van Den Beuken

U vindt de openingstijden van onze kwekerij in Meterik, nabij Deurne, op de website. Bent u op zoek naar een specifieke plant of boom of wilt u meer informatie over mogelijkheden? Dan kunt u ons bellen of een bericht sturen via e-mail of het contactformulier op de website. Wij helpen u graag!