Algemeen telefoonnummer: 06 82256538 | Vragen leibomen en grote partijen inkoop en verkoop telefoonnummer: 06 30587998 (Armand)| Internet bestellingen en hoveniers telefoonnummer: 06 11017370 (Evelyn)

Choisya ternata “White Dazzler”

9,99

SKU Choisya ternata White Dazzler Categorie

Familienaam: Choisya.
Choisya White Dazzler is een fantastische, nieuwe Choisya. Het is compact en bloeit zeer rijk. Een zee van witte, geurende bloemen. White Dazzler blijft compact. Een must voor de Choisya-liefhebber. Het bijzondere van White Dazzler is tevens dat hij twee keer en soms wel drie keer per jaar bloeit. White Dazzler is de meest winterharde Choisya.

In 2015 is White Dazzler gewaardeerd met de KVBC-Award Goud en daarnaast is hij door de leden van de KVBC ook nog eens uitgeroepen tot Beste Noviteit 2015. De KVBC is een gerenommeerde organisatie die planten op professionele wijze keurt. De Choisya White Dazzler is gedurende een langere periode gevolgd en beoordeeld op diverse planteigenschappen. De eigenschappen die de KVBC bijzonder waardeerde, waren de zeer rijke bloei met geurende bloemen van april tot in oktober.

Daz

INHOUD
co. 2l.
HOOGTE (CM)
25/+