Algemeen telefoonnummer: 06 82256538 | Vragen leibomen en grote partijen inkoop en verkoop telefoonnummer: 06 30587998 (Armand)| Internet bestellingen en hoveniers telefoonnummer: 06 11017370 (Evelyn)

Cistus “Silver Pink”

5,55

SKU Cistus Silver Pink Categorie

Familienaam: Cistus.
Cistus is wintergroen en de bloemen hebben vijf papierachtige kroonblaadjes rond geelkleurige, uitstekende meeldraden. Deze bloemen blijven één, hoogstens twee dagen mooi, maar verschijnen in zulke grote aantallen over een periode van enkele weken, dat de relatief korte bloeitijd per bloem niet opvalt. Ook kent een aantal soorten een vrij goede en langdurige nabloei. Het zijn warmte minnende planten die een open zonnige standplaats vereisen. Cistus is naar mijn mening echt een aanwinst voor in de tuin. De meeste soorten zijn goed winterhard en zijn geen bescherming nodig in de winter. Cistus doet het goed op moeilijke plekken waar haast geen andere planten willen groeien, met name in hele arme bodems op een erg warme plek voelt deze plant zich helemaal thuis.

Cistus ‘Silver Pink’ is een struik voor warme plaats zeer beschutte standplaats. De hoogte na 10 jaar is 100 cm. De bloemkleur is rose. De bloeiperiode is juni – augustus.

INHOUD
co. 2l.
HOOGTE (CM)
30/+