Algemeen telefoonnummer: 06 82256538 | Vragen leibomen en grote partijen inkoop en verkoop telefoonnummer: 06 30587998 (Armand)| Internet bestellingen en hoveniers telefoonnummer: 06 11017370 (Evelyn)

Forsythia interm. ‘Golden Times’

5,86

SKU Forsythia interm. 'Golden Times' Categorie

Familienaam: Forsythia.
De Forsythia intermedia ‘Golden Times’ is een cultivar van het Chineesklokje. Deze struik kan ongeveer 2 meter hoog worden en is geschikt voor zowel de grote als kleine tuin. Plant de struik als solitaire blikvanger of als met meerdere op een rij om het sierlijke effect te versterken.

De bloei is een van de redenen dat de ‘Golden Times’ een hoge sierwaarde heeft. Vanaf februari tot ongeveer april staat de ‘Golden Times’ in volle bloei. Het bijzondere aan deze bloei is dat de gele bloemen verschijnen op nog kaal hout. Terwijl de rest van je planten in je tuin nog in winterslaap zijn kun jij genieten van een zonnige bloei. Na de bloei zullen de bladeren verschijnen. Prachtig geelgroen bontgekleurd. Deze bladeren blijven tot aan de herfst aan de struik hangen. In het najaar verkleuren de bladeren naar geeloranje en zullen uiteindelijk van de struik vallen. Het prachtige wintersilhouet van de ‘Golden Times’ wordt gekenmerkt door een opgaande groei. De struik is goed winterhard en overleeft de meeste Hollandse winters met gemak.

INHOUD
co. 3l.
HOOGTE (CM)
40/50