Algemeen telefoonnummer: 06 82256538 | Vragen leibomen en grote partijen inkoop en verkoop telefoonnummer: 06 30587998 (Armand)| Internet bestellingen en hoveniers telefoonnummer: 06 11017370 (Evelyn)

Leibomen in Limburg en daarbuiten: van Heerlen over Helmond en Eindhoven tot Nijmegen!

De mooiste leibomen van Limburg en daarbuiten, van Heerlen over Venlo, Helmond en Eindhoven helemaal tot in Nijmegen!

Als u op zoek bent naar leibomen zoals de leimagnolia, leiphotinia of leilaurier heeft u bij Plantencentrum Van Den Beuken uit Limburg een ruime keuze! De wintergroene soort is een van de meest populaire bomen waarmee u het hele jaar door blijft genieten van het groene blad. Naast de wintergroene leibomen hebben wij in het assortiment eveneens bladverliezende leibomen beschikbaar. Ons plantencentrum richt zich met het gevarieerde aanbod zowel op particulieren als bedrijven. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor accessoires.

Keuze uit verschillende soorten 

Een leiboom is als het ware een verzamelnaam voor verschillende soorten bomen met een specifiek kenmerk. Het gaat hier namelijk om een boomsoort waar de takken in een bepaalde richting groeien. Dit wordt gerealiseerd door jaarlijks de boom terug te snoeien. De Prunus laurier is een bekend voorbeeld, net als de Magnolia kobus of de Photinia fr. Red Robin. Als het gaat om een bladverliezende boom is de leibeuk een uitstekend voorbeeld. Het is uiteraard mogelijk om uw tuin of terrein met verschillende soorten bomen in te richten. In dat geval kunt u bijvoorbeeld ook rekening houden met de samenstelling van de kleuren. Er zijn uiteenlopende kleurtinten beschikbaar als het om deze bomen gaat. Zo kunt u eveneens met de hoogte en breedte rekening houden. Uiteraard kunt u in ons plantencentrum op deskundig advies rekenen bij het maken van een keuze. 

Cash and Carry concept met bomen op voorraad 

U profiteert van Heerlen over Venlo, Helmond, Eindhoven en zelfs Nijmegen bij Plantencentrum Van Den Beuken van meerdere voordelen. Zo hanteren wij het unieke Cash & Carry concept. Dat betekent dat u bij ons in Limburg langs kunt komen en een keuze kunt maken uit het aanbod met leibomen om deze vervolgens meteen mee te nemen. Onze kracht is de eigen kweek en samenwerking met kwekers in Nederland en in het buitenland. Hierdoor hebben wij het grootste assortiment op een terrein van 20.000 vierkante meter. Bovendien hanteren wij voor consument en bedrijf de scherpste prijzen. U kunt ons plantencentrum bezoeken van maandag tot en met zaterdag!